Compartir anuncio

Clases de Canto

en Sant Cugat Del Vallès (Barcelona)

S'ofereix professora de cant modern al centre de Sant Cugat

Para alumnos de:

Jóvenes de 12 a 18 años, Adultos

Niveles:

Todos los niveles

Métodos:

Presenciales (en casa del profesor)

Precio:

30 €/h

Cantant i músic polifacètica, vocalista durant mes de 8 anys de la banda de soul The Pepper Pots, cantant i lider de Marina BBface & The Beatroots amb qui treuen dos discos i un single en vinil.

Ha girat arreu del mon, a països com EEUU, Japó, Russia o la majoria de les capitals Europees. Aquesta artista especialitzada en el so vintage ha col.laborat amb artistes de luxe com els jamaicans The Pioneers, Binky Griptite (guitarrista d'artistes com Sharon Jones o Amy Winehouse), Maxine Brown o el conegut artista americà Eli Paperboy Reed, amb qui graven un album i realitzen una gira conjunta.

També ha actuat a diferents cadenes de televisió tant espanyoles com catalanes i ha realitzat desenes d’entrevistes a mitjans de radio i premsa escrita.

Formada al Taller de Músics de Barcelona i a l'Escola Municipal de Música de Girona, als 22 anys s'inicia en el llenguatge del sistema Estill Voice Craft, i obté la titulació EMT (Estill Master Trainer) Porta impartint classes de cant des de el 2009, va començar a l'escola de Girona Espai Jazz, després a l'escola de Musica Creu Alta de Sabadell i per últim al Casino de la Floresta fins el -/19 va estudiar el post-grau a Blanquerna de Intervenció Logopèdica en Trastorns de la Veu. Actualment dona classes al seu estudi propi al centre de Sant Cugat: Estudi de Cant Marina BBface.
Contacta sin compromiso
Marina

Marina

(9)9100

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en pocas horas

Valoraciones de alumnos y ex-alumnos de Marina
Ver todas las valoraciones y el perfil

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Canto en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros