Compartir anuncio

Clases de Catalán

en Calonge - St Antoni De Calonge, Begur, Castel... (Girona)

Clases de español y catalán / Classes de català i castellà

Sóc llicenciada en filologia catalana i hispànica. Sóc professora freelance. Faig classes de català i castellà d’ESO, de batxillerat, per preparar la selectivitat, per preparar les Proves d'Accés a Grau Mitjà i Superior i per preparar les Proves d’Accés a la Universitat de més grans de 25 i 45 anys. També faig classes per preparar exàmens dels nivells A, B , C i D de català.

Faig classes al meu domicili (Sant Antoni): 15 € a l'hora.

També faig classes al domicili de l’alumne (em desplaço preferentment a Sant Antoni de Calonge, Calonge, Platja d'Aro, S’agaró, Castell d'Aro, Santa Cristina, Sant Feliu, Palafrugell, Calella, Tamariu, Llafranc, Begur i Pals). El preu és d’entre 16 € per hora a 26 € per hora, segons la distància.

______________________________________________________________________________________

Soy licenciada en filología catalana e hispánica. Soy profesora freelance. Doy clases de español y catalán de ESO, de bachillerato, para preparar la Selectividad, para preparar las pruebas de Acceso a Grado Medio y Superior y para preparar las Pruebas de Acceso a la Universidad de mayores de 25 y 45 años. También doy clases para preparar los exámenes de los niveles A, B, C y D de catalán.

Doy clases en mi domicilio (Sant Antoni): 15 € a la hora.

También doy clases al domicilio del alumno (me desplazo preferentemente a Sant Antoni de Calonge, Calonge, Platja d'Aro, S’Agaró, Castell d'Aro, Santa Cristina, Sant Feliu, Palafrugell, Calella, Tamariu, Llafranc, Begur y Pals). El precio es de entre 16 € por hora a 26 € por hora, según la distancia.

Contacta sin compromiso
Anna

Anna

(2)10100

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en pocas horas

Valoraciones de alumnos y ex-alumnos de Anna

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Catalán en Girona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros