Compartir anuncio

Clases de CAE Certificate in Advanced English

en Barcelona Capital (Barcelona)

Preparació d'advanced a Hilgard Language School

Para alumnos de:

Bachillerato, Universidad, Adultos

Métodos:

Presenciales (en nuestro centro)

Enguany podeu assistir als cursos de preparaciò de first certificate els divendres de 18:00 a 20:00 hores. El preu és el de 450 euros per un total de 20 hores i un nombre màxim de tres alumnes per aula, com a mesura de prevenció del covid 19. Tots els alumnes hauran de venir amb mascareta i estem segurs que no hi haurà cap contagi a l'escola perquè la distància de seguretat d'aquests tres alumnes per aula i el professor supera amb escreix els dos metres de seguretat recomenats pel departament de salut.

No ho dubteu. A Hilgard estareu en les majors condicions higièniques possibles i no tornarem al nostre nombre habitual d'alumnes fins que no hi hagi una vacuna al mercat.

Què farem?

A les classes treballarem totes les parts de l'exàmen amb grups de màxim quatre persones i de manera molt individualitzada. L'objectiu és que milloreu la puntuació per superar l'exàmen el més ràpid possible, i que els caps de setmana feu una redacció a casa per preparar la part del writing.

Si el que us falta és nivell d'anglès sapigueu que a les classes també treballarem el llibre general d'advanced C1 i fins i tot el llibre general de proficiency per aconseguir que el vostre nivell s'allunyi a l'alça del nivell d'anglès que es demana per superar l'advanced certificate. Combinarem la pràcica de les parts de l'examen amb sessions de conversa al voltant dels temes de vocabulari avançat del nivell C1 que faran les classes més amenes i també molt més divertides.

Sàpigueu també que ens podeu venir a veure per una entrevista personalitzada en què començaríem a perfilar el tema de dilluns a dijous de 18:00 a 20:00 hores sense cita prèvia i que jo mateix us atendré en persona amb l'afecte i comprensió que mereixeu i els quinze anys d'experiència que m'acompanyen en aquesta professió.

Atentament,

Arnau Lesperut i Palou
Director de l'escola Hilgard
Contacta sin compromiso
Hilgard Language School

Hilgard Language School

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de CAE Certificate in Advanced English en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

Contacta sin compromiso

El centro ha solicitado temporalmente no recibir más contactos para éste anuncio
Podrás encontrar más anuncios como éste en: Clases de CAE Certificate in Advanced English en Barcelona
© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros