Compartir perfil

Clases de Francés

en Vic, Olost, Prats De Lluçanès, Berga (Barcelona)

Catalán, español, inglés y francés

Para alumnos de:

E.S.O., Bachillerato, Universidad, Adultos, Empresas

Niveles:

Iniciación, Bajo, Medio

Métodos:

Presenciales (en casa del profesor), a domicilio, en empresas

Precio:

14 €/h (suplemento a domicilio: 4 €)

Versió en català:

Ofereixo fer de cangur a nens o bé donar classes d'idiomes a Barcelona per a totes les edats: català o castellà per als estrangers, a més d'anglès i francès. Sóc una estudiant de la Universitat de Barcelona i estic cursant el grau de Llengües i Literatures Modernes (itinerari d'Anglès i Francès). Les meves llengües maternes són el català i el castellà. A més d'això, tinc un nivell C1 tan d'anglès (Certificate in Advanced English) com en Francès (DALF C1). Els puc enviar aquests certificats si els volen veure.

Entre altres coses, he estat un any d'Erasmus a Liège (Bèlgica) per practicar el francès i també he treballat com a cangur a Bristol (Anglaterra) durant tres mesos. Tinc experiència donant classes particulars, sobretot a nens: he estat fent pràctiques al Kids&Us, he estat donant classes d'anglès a nens a Barcelona (podrien comunicar-se fins i tot amb les famílies d'aquests nens, que en van quedar molt satisfetes.) A banda d'això, estic actualment treballant com a recepcionista d'hotel.

Ofereixo doncs fer cangurs o donar classes particulars d'idiomes a partir de setembre, qualsevol tarda de la setmana (tinc classes a la universitat només al matí.)

Versión en castellano:

Ofrezco cuidar a niños pequeños o dar clases de idiomas en Barcelona para gente de todas las edades: catalán y español para los extranjeros; además de inglés o francés. Soy una estudiante de la Universitat de Barcelona y estoy cursando Lenguas y Literatures Modernas (itinerario de inglés i francés.) Mis lenguas maternas son el catalán y el español. Además, tengo un nivel C1 tanto en inglés (Certificate in Advanced English) como en francés (DALF C1.) Les puedo enviar los dos certificados si es necesario.

Contacta sin compromiso
Ester

Ester

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en 24 horas

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Francés en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

Contacta sin compromiso

El profesor ha solicitado temporalmente no recibir más contactos para éste anuncio
Podrás encontrar más anuncios como éste en: Clases de Francés en Barcelona
Síguenos en
© 2007 - 2019 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros