Compartir perfil
Roc

Clases de Violín

en Barcelona Capital, Terrassa, Barcelona Capita... (Barcelona)

Clàssica, moderna o jazz. Professor amb experiència en el sector i entregat als seus alumnes. Estudis a ESMUC i Liceu. 17 anys en el sector

Para alumnos de:

Niños hasta 12 años, Jóvenes de 12 a 18 años, Adultos, Empresas

Niveles:

Todos los niveles

Métodos:

Presenciales (en casa del profesor), a domicilio, en empresas

Precio:

25 €/h Primera clase gratis

METODOLOGIA
Les meves classes són personalitzades i busquen la comoditat de l'alumne per tal de complir el principal objectiu de les meves classes, que és motivar a l'alumne per tal de fer-lo créixer com a músic a bon ritme. Tant fa si vols fer música clàssica o moderna, si comences de zero o si ja fa anys que toques, si ets petit o gran o si t'hi vols dedicar o només és el teu hobby. La música és una matèria oberta a tothom que ho desitgi. No ho dubtis, contacta'm!

TRAJECTORIA PROFESSIONAL I ACADÈMICA
Músic professional en actiu com a solista, com a titular en orquestres i també entregat a la pedagogia del violí. Actualment fa 17 anys que toco el violí i 5 que imparteixo classes de violí i de llenguatge musical. Experiència en sectors musicals diversos que van de la música clàssica a la música més actual com el pop o el rock. Actualment cursant últim curs de grau superior d'interpretació de violí jazz a l'ESMUC.

CURRÍCULUM
Ensenyament bàsic i grau professional en l'especialitat de violí clàssic al conservatori de Terrassa amb el professor Enric Tarrassó i grau professional en l'especialitat de violí jazz a L'AULA de jazz i música moderna del liceu amb el professor Oriol Saña.

Actualment pertany a la plantilla de músics de la JOCG (Jove Orquestra de les Comarques Gironines) i de la SCCC (Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya), guanyadora dels premis Enderrock en diverses ocasions. També és membre del grup Allwoods Band com a violinista titular en el que ha enregistrat dos àlbums en els últims dos anys i ha fet gires de concerts de caràcter internacional.

Habituat a tocar en formacions d’estils molts variats com són la clàssica, el jazz, el country o la música moderna entre d'altres i experiència amb d’altres instruments com el clarinet, el piano i el baix elèctric. Ha realitzat classes magistrals amb violinistes de renom internacional com són Fiona Montbet, Cassey Driessen, Jason Anick, Christian Howes, Darol Anger, David Wallace, Mimi Rabson, Ari Poutiainen o Christoph Mallinger.

Actualment es troba estudiant a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) l'especialitat de violí jazz amb el professor Apel·les Carod i Oriol Saña, on rep classes d’altres mestres com són Francesc Capella, Eladio Reinón, Lluís Vergés, Joan Monné o Horacio Fumero entre d’altres.
Contacta sin compromiso
Roc

Roc

Ver perfil completo

Datos de contacto validados
Disponibilidad horaria de Roc
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Violín en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

Contacta sin compromiso


o
¡Recuerda decir que vienes de tusclasesparticulares.com!
© 2007 - 2021 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros