Compartir anuncio

Clases de Violín

en Barcelona Capital, Terrassa, Barcelona Capita... (Barcelona)

Clàssica, moderna o jazz. Professor amb experiència en el sector i entregat als seus alumnes. Estudis a ESMUC i Liceu. 17 anys en el sector

Para alumnos de:

Niños hasta 12 años, Jóvenes de 12 a 18 años, Adultos, Empresas

Niveles:

Todos los niveles

Métodos:

Presenciales (en casa del profesor), a domicilio, en empresas

Precio:

25 €/h Primera clase gratis

METODOLOGIA
Les meves classes són personalitzades i busquen la comoditat de l'alumne per tal de complir el principal objectiu de les meves classes, que és motivar a l'alumne per tal de fer-lo créixer com a músic a bon ritme. Tant fa si vols fer música clàssica o moderna, si comences de zero o si ja fa anys que toques, si ets petit o gran o si t'hi vols dedicar o només és el teu hobby. La música és una matèria oberta a tothom que ho desitgi. No ho dubtis, contacta'm!

TRAJECTORIA PROFESSIONAL I ACADÈMICA
Músic professional en actiu com a solista, com a titular en orquestres i també entregat a la pedagogia del violí. Actualment fa 17 anys que toco el violí i 5 que imparteixo classes de violí i de llenguatge musical. Experiència en sectors musicals diversos que van de la música clàssica a la música més actual com el pop o el rock. Actualment cursant últim curs de grau superior d'interpretació de violí jazz a l'ESMUC.

CURRÍCULUM
Ensenyament bàsic i grau professional en l'especialitat de violí clàssic al conservatori de Terrassa amb el professor Enric Tarrassó i grau professional en l'especialitat de violí jazz a L'AULA de jazz i música moderna del liceu amb el professor Oriol Saña.

Actualment pertany a la plantilla de músics de la JOCG (Jove Orquestra de les Comarques Gironines) i de la SCCC (Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya), guanyadora dels premis Enderrock en diverses ocasions. També és membre del grup Allwoods Band com a violinista titular en el que ha enregistrat dos àlbums en els últims dos anys i ha fet gires de concerts de caràcter internacional.

Habituat a tocar en formacions d’estils molts variats com són la clàssica, el jazz, el country o la música moderna entre d'altres i experiència amb d’altres instruments com el clarinet, el piano i el baix elèctric. Ha realitzat classes magistrals amb violinistes de renom internacional com són Fiona Montbet, Cassey Driessen, Jason Anick, Christian Howes, Darol Anger, David Wallace, Mimi Rabson, Ari Poutiainen o Christoph Mallinger.

Actualment es troba estudiant a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) l'especialitat de violí jazz amb el professor Apel·les Carod i Oriol Saña, on rep classes d’altres mestres com són Francesc Capella, Eladio Reinón, Lluís Vergés, Joan Monné o Horacio Fumero entre d’altres.
Contacta sin compromiso
Roc

Roc

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en pocas horas

Disponibilidad horaria de Roc
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Violín en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros