Compartir perfil

Clases de Matemáticas

en Vilafranca Del Penedès, Les Cabanyes, Olèrdol... (Barcelona)

Professor Universitari imparteix classes presencials i on-line: ESO, Batxillerat i Universitat

Para alumnos de:

E.S.O., Bachillerato, Universidad

Métodos:

Presenciales (en casa del profesor)

Precio:

15 €/h Primera clase gratis

Les assignatures de caràcter científic solen resultar tan interessants com, en ocasions, difícils d’abordar. Al capdavall, el docent explica per un mínim de vint alumnes, el que dificulta poder personalitzar la metodologia educativa en funció de les fortaleses de tot l’alumnat. D’aquest fet soc plenament conscient, ja que gran part del meu temps el dedico a la docència Universitària. Tot i això, aquesta dificultat no està present en les classes particulars que imparteixo, on està molt més a l’abast la detecció de les destreses de cada estudiant, adaptant el procés d’aprenentatge en base a elles. D’aquesta manera, l’esdevenir de les classes particulars varia d’un alumne a l’altre amb l’objectiu principal de potenciar i desenvolupar la seva confiança en les seves capacitats i habilitats, en un entorn d’aprenentatge amè i dinàmic que promou que l’alumne adquireixi i cultivi la seva autonomia i autoconeixement.

Vaig començar la meva trajectòria com a professor particular en el meu primer any d’estudiant universitari, ara fa 13 anys. Si bé en un primer moment el motiu no era un altre que la mera supervivència econòmica, ben aviat vaig descobrir que realment la docència era una de les meves vocacions. Al obtenir el títol de Doctor en Ciències Geològiques a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb menció Excel·lent Cum Laude,el qual puc mostrar el diploma acreditatiu, he pogut experimentar l’aula des de la perspectiva del docent, així com portar a terme idees i tècniques didàctiques, ja que des de l’any 2016 exerceixo com a professor universitari a la UAB. D’altra banda, la meva professió m’ha permès poder participar com a tribunal vigilant i corrector a les proves de les PAU en diferents convocatòries. Sens dubte, tota aquesta formació i experiència acreditada m’ha proporcionat els recursos necessaris per a poder afrontar els contratemps i dificultats que presenta aquesta professió, i ha constituït la base de l’èxit acadèmic dels meus alumnes.

Desprès de 13 anys treballant com a professor, he tingut el privilegi de compartir bolígraf i tablet amb alumnes de ESO, Batxillerat i Graus Universitaris, en assignatures com Matemàtiques, Química i Física.

La tarifa varia en funció del nivell de l’alumne:
ESO i Batxillerat: 15 €/h
Universitat: 20 €/h

Per a més informació no dubteu en contactar
Contacta sin compromiso
Didac

Didac

(7)10100

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en pocos minutos

  • Profesor Verificado

    Didac forma parte de nuestro programa de confianza

    • Todos sus datos están verificados (dirección de correo electrónico, teléfono de contacto, ubicación y referencias) y experiencia demostrable como profesor.
Disponibilidad horaria de Didac
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Valoraciones de alumnos y ex-alumnos de Didac
Ver todas las valoraciones y el perfil

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Matemáticas en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

Contacta sin compromiso


o
¡Recuerda decir que vienes de tusclasesparticulares.com!
© 2007 - 2021 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros