Compartir perfil

Clases de Valenciano

en Almazora, Almazora, Burriana, Castellón De La... (Castellón)

Castellà, història, valencià, història de l'art

Para alumnos de:

Todos los niveles

Niveles:

Todos los niveles

Métodos:

Presenciales (en casa del profesor), a domicilio

Precio:

9 €/h (suplemento a domicilio: 2 €)Primera clase gratis

Hola, el meu nom és Enric. Un plaer saludar-te.

Sóc llicenciat en Humanitats per la Jaume I. Tinc estudis de doctorat i el títol (CAP) per a impartir classes de Secundària. M'agrada llegir molt, des de xicotet. Tinc milers de llibres a ma casa -tesis doctorals d'història contemporània, metodologia per ensenyar valencià, diccionaris en diversos idiomes, novel·les-literatura. Per a mi, els llibres, la lectura, ensenyar a altres persones és una passió.

Sóc seriós, molt, i a la vegada tracte de connectar amb l'alumne des del primer moment. Sóc seriós perquè em prenc la meua faena així, és una forma d'entendre la vida. Alhora, sóc conscient que la confiança, el bon humor i el tracte cordial són necessaris per a passar una estona distreta i de profit. Perquè d'això és del que es tracta, veritat?

M'autoexigisc molt, com també demane el mateix a qui dedique el meu temps. Perquè em prepare les classes, em deixe un grapat d'hores, i vull que la persona que em paga aprenga i aprofite el temps. M'adapte a tu, a les teues necessitats, al teu nivell.

Vull que millores en la matèria que siga, tragues les millors notes possibles i augmentes la teua autoestima. Perquè aprendre significa incrementar els teus coneixements sobre una àrea completa, però l'ensenyament també ens pots ajudar a conéixer-nos millor i descobrir de tot allò que som capaços i ignoràvem. Quan millor i més ràpid aprens és quan passes una hora, una horeta i mitja, de forma agradable.

A la vegada tracte de connectar, des del primer moment, amb qui he d'impartir classe. S'ha de "trencar el gel" i per això, si és necessari, trac conversa del que calga -des dels esports a la cuina. Perquè s'ha de generar sinnergia, entre el docent i l'alumnat, perquè aprendre ha de ser el més agradable possible. En este sentit, crear una bona connexió entre professor i qui rep classe és fonamental a l'hora de generar un bon ambient que permeta avançar en l'ensenyament i la millora dels coneixements de la persona que rep classe.

Si has tingut la paciència de llegir fins ací, moltes gràcies i disculpa pel "rotllo" i l'extensió.
Contacta sin compromiso
Enric

Enric

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en pocos minutos

  • Profesor inscrito en el Programa de Confianza

    Enric forma parte de nuestro programa de confianza

    • Todos sus datos están verificados (dirección de correo electrónico, teléfono de contacto, ubicación y referencias) y está gestionando solicitudes para recibir opiniones de sus antiguos alumnos.

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Valenciano en Castellón que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

Contacta sin compromiso


o
Ver teléfono ¡Recuerda decir que vienes de tusclasesparticulares.com!
Síguenos en
© 2007 - 2020 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros