Compartir anuncio

Clases de Bachillerato

en Girona Capital (Girona)

Doy clases particulares de todas las materias de ESO y aquellas realizadas durante el Bachillerato Científico

Para alumnos de:

E.S.O., Bachillerato

Precio:

12 €/h Primera clase gratis

Sóc en Daniel Ramos i m’apassiona el món de l’ensenyament, sobretot l’adreçat al jovent. Això és degut en bona part al bon tracte que tinc amb la gent, incloent aquells més joves que jo. Per altra banda m’agrada ajudar a la gent, de manera que gaudeixo impartint classes de la qual cosa l’alumne en surt també beneficiat.

Em vaig introduir en el sector de l’ensenyament al setembre de 2014. Durant aquest període he anat evolucionant i formant-me com a professor de repàs. Podria dir que la meva experiència en aquest camp m’ha ajudat a desenvolupar en un alt grau varies habilitats, com per exemple: la comprensió i la paciència.

El que més m’agrada d’aquest sector és que cada dia implica un repte: ajudar a l’alumne a consolidar nous coneixements i per tant, la satisfacció de superar-se a si mateix.

Al mateix temps, sóc estudiant de 3er curs del Grau en Medicina per la Universitat de Girona (presencial). El Grau en Medicina per la UdG es caracteritza per un sistema dinàmic i innovador anomenat ABP (aprenentatge basat en problemes) en què els propis alumnes dirigeixen les classes i exposen. Tot i no ser una experiència laboral, la participació en aquesta metodologia m’ha permès
desenvolupar bones habilitats comunicatives que em permeten explicar o exposar una matèria de manera que sigui comprensible pels oients.

La meva motivació i il·lusió per fer allò que m’agrada em porten a adreçar-me a vostè per presentar-li la meva candidatura com a professor de repàs.

EXPERIÈNCIA LABORAL
Gener 2015 - Juny 2015.
Classes Particulars a Estudiants de 1r de Batxillerat
Centre Acadèmic Atenea, Argentona - Junt a l’INS Argentona
Professor de química per estudiants de Batxillerat en àmbit extraescolar. Bona coordinació entre els 2 professors i bon tracte amb els joves alumnes.

Setembre 2014 - Juny 2015
Servei de Mentoria mitjançant la impartició de classes a alumnes ESO INS Argentona
Professor de les diferents assignatures impartides des de 1er de la ESO fins 1er de Batxillerat: matemàtiques, física, química, anglès, català, castellà, ciències de la naturalesa, biologia, etc. En àmbit extraescolar però en coordinació amb el propi centre d’ensenyament a estudiants de diferents edats, de 12 a 18 anys. Versatilitat en quant a nivells. Bon clima de treball entre alumnes i professors i entre els mateixos professors, amb dinamisme i coordinació per tal d’ajudar al màxim possib
Contacta sin compromiso
Daniel

Daniel

Ver perfil completo

Datos de contacto validados
Disponibilidad horaria de Daniel
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Bachillerato en Girona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

Contacta sin compromiso

El profesor ha solicitado temporalmente no recibir más contactos para éste anuncio
Podrás encontrar más anuncios como éste en: Clases de Bachillerato en Girona
© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros