Atenció, atenció: Classes d'anglès divertides a Reus. Aprengui sota la seva responsabilitat

Clases de:Inglés

Dónde:Reus (Tarragona)

Para estudiantes de:

E.S.O., Bachillerato, Universidad, Adultos

Niveles:

Iniciación, Bajo, Medio

Métodos:

Presenciales (en casa del profesor)

Atenció, atenció: Classes d'anglès divertides a Reus. Aprengui sota la seva responsabilitat
Vols aprendre anglès, saps que avui en dia és una competència indispensable i, malgrat tot, et fa mandra posar-t’hi. La veritat és que veient els sistemes tradicionals d’ensenyar-lo a mi també me’n faria: fer fitxes i més fitxes, repetir frases en veu alta, traduir textos inacabables...

L'anglès, però, no és necessàriament avorrit ni complicat. És cert que per poder parlar-lo també s'ha d'estudiar la teoria. No hi ha dreceres. És un procés llarg i que requereix esforç. Però, qui diu que no puguis passar-t’ho bé?

Les meves classes són intrínsecament dinàmiques. L'alumne està parlant o interactuant constantment, tingui el nivell que tingui. Encoratjo l'atreviment i la pèrdua de vergonya per aprendre mitjançant assaig i error.

D’altra banda, considero essencial el constant contacte amb el món real i el porto a classe mitjançant cançons, fragments de pel·lícules i televisió, diaris i fins i tot converses amb angloparlants per internet. Això permet a l’alumne entendre perquè cal saber allò que està aprenent, l’ajuda a fixar els nous coneixements i resulta extremadament motivant veure que “estic entenent anglès de veritat!!”.

Finalment, crec en la diversió com a eina bàsica per a un aprenentatge eficient. Per molt grans que ens fem, a qui no li agrada jugar? Sembla que aprendre i divertir-se sigui incompatible, quan realment és quan ens divertim que aprenem més i millor. Divertir-se aprenent no és necessàriament sinònim d'activitats supèrflues, poc útils o infantils. Un bon disseny i planificació de l'experiència educativa pot afavorir aquesta diversió i aprofitar-la per dur l'aprenentatge un nivell més enllà.

En tot cas, no cal que et quedis amb la meva paraula. Vine i prova-ho! Que vegis si et sents a gust, si és com et pensaves, si veus que aprens, si t'agrada el meu estil, etc. Si no en quedes content/a, no et cobro la classe. Només si tu estàs plenament convençut/da que estàs aprofitant els diners al màxim jo tindré la motivació i la confiança per dedicar-m'hi com cal. Jo no ofereixo el preu més baix ni et garanteixo que parlaràs perfectament en poc temps. El que sí puc oferir-te són classes personalitzades i de qualitat.

He estudiat anglès al Regne Unit i Irlanda i he treballat a l’estranger. Els darrers dos anys he fet classes d’anglès per compte propi i en acadèmia.

Per a més informació, no et faci vergonya contactar-me!
Contacta sin compromiso
Isaac

Isaac

(14)910

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en pocas horas

Localización del profesor
Mapa
Disponibilidad horaria del profesor
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Valoraciones de alumnos y ex-alumnos de Isaac
Ver todas las valoraciones y el perfil

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Inglés en Tarragona que se den de alta.

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

Contacta sin compromiso


o
Ver teléfono Solicitar clase