Compartir perfil

Clases de Inglés

en Sueca (Valencia)

I am a Pre-primary and Primary English teacher and Primary P.E. (Physical Education) teacher, qualified in F.L.L. (Foreign Lang

Para alumnos de:

Infantil y preescolar, Primaria

Niveles:

Todos los niveles

Precio:

15 €/h

Me diuen Astrid Colomar Cebolla i soc natural de Sueca.

Com podràn veure al meu C.V., que adjunte a continuació, tinc més de 20 anys d'experiencia amb xiquets i més de 10 amb docencia en Angès en diverses metodologies, entre les cuals m'agradaria destacar la metodologia AMCO que está ara de moda en molts centres i de moment a Sueca només l'han implantat al Col.legi Nostra Senyora de Fàtima.

Vaig deixar la feina al Col.legi Ave María de Carcaixent després de 10 anys perque necessitava un canvi a la meua vida que m'aportara creiximent personal i vaig decidir anar a Londres, on vaig trevallar de Nanny desde el 24 d'agost fins el 26 de novembre que vaig tindre que tornar a Espanya perque al meu fill el van operar d'urgencies.

La experiencia adquirida durant estos mesos en Londres hem va produir un creiximent personal molt gratificant, no sols amb la millora de la fluidessa de la llengua anglesa sino a més a més com a persona, ja que vius amb condicions precaries i la distancia dels teus sers vullguts fa una estancia molt dura.

Ara soc una persona nova amb una práctica i fluidessa amb el anglès que me fa pujar la meu autoestima i al sentir-me més segura de mi mateixa, vinc en ganes de transmitir els meus coneixements, no sols sobre la llengua sino, a més a més sobre la cultura anglesa.

La idea es que els xiquets adquireixquen de forma NATURAL una base de listening and speaking que proporcionarà una facilitat a l'hora d'adquirir un reading and writing.

Salutacions

Atentament
Astrid Colomar Cebolla
Contacta sin compromiso
Astrid

Astrid

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en pocas horas

Disponibilidad horaria de Astrid
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Inglés en Valencia que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

Contacta sin compromiso


o
¡Recuerda decir que vienes de tusclasesparticulares.com!
© 2007 - 2021 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros