Compartir anuncio

Clases de Inglés

en Terrassa, Terrassa (Barcelona)

ESPECIALISTES en anglès ORAL i CONVERSA

Para alumnos de:

Bachillerato, Universidad, Adultos, Empresas

Niveles:

Todos los niveles

Métodos:

Adomicilio, in-company

Intuniti és una escola ESPECIALITZADA en la CONVERSA estructurada i pràctica ORAL (“SPEAKING”).
Molts dels nostres estudiants són exalumnes d’acadèmies tradicionals insatisfets amb els resultats obtinguts. Amb més de 3 anys d’experiència, podem dir que amb nosaltres obtindràs RESULTATS SEGURS i en POC TEMPS.
A Intuniti hem desenvolupat un sistema propi, efectiu i eficient pensat especialment perquè els estudiants parlin. Nosaltres no creiem en exercicis poc efectius com els tradicionals d’”omplir”. Per nosaltres és primordial que l’alumne NO PERDI EL TEMPS A CLASSE i tregui el màxim profit de les sessions.

El programa ens permet adaptar les classes a les teves necessitats, ja sigui per feina, viatges, preparació exàmens de Cambridge (PET, FCE, CAE, etc.) o Generalitat (CLUC, EOI, etc.)

El mètode Intuniti es basa en exercicis i activitats pensades amb l’objectiu que l’alumne absorbeixi les estructures gramaticals i el vocabulari a través de la PRÀCTICA ORAL IMMEDIATA i la IMPLICACIÓ PERSONAL a classe. D’aquesta manera l’alumne aprèn a utilitzar la llengua en conversa (controlada o espontània) des del primer dia.

Per tal de fer que l’estudiant parli a classe, treballem amb GRUPS MOLT REDUÏTS, de 2 a 4 alumnes (normalment amics, familiars o companys de feina/classe), per tal de crear la dinàmica de grup necessària per afavorir la COMODITAT i la MOTIVACIÓ per parlar i participar. És imprescindible que es creï un AMBIENT RELAXAT DE CONCENTRACIÓ i SENSE ESTRÈS per tal d’absorbir la llengua de manera ràpida i efectiva. Les classes són DIVERTIDES i AMENES. En el cas que no tinguis grup, nosaltres creem el grup amb companys en la mateixa situació, sempre que el nivell, objectius, etc. sigui similar.

Intentem ser FLEXIBLES per fer l’experiència el més agradable i còmoda possible. Tu decideixes l’HORARI, la FREQÜÈNCIA i el LLOC (domicili, oficina, cafeteria, etc.).

També oferim classes ONLINE oferint els MATEIXOS RESULTATS (hem estat treballant ininterrompudament des de principis de l’any Passat). A més, t’ajudem a preparar PRESENTACIONS y emails d’empresa per donar-te més confiança a la feina.

El pagament és MENSUAL i SENSE MATRÍCULA, així que pots provar deixar el curs en qualsevol moment. També tens accés al teu professor les 24h per dubtes y ajuda a traves de Whatsapp.
Contacta sin compromiso
Intuniti

Intuniti

(2)10100

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en pocas horas

  • Centro Verificado

    Intuniti tiene el Perfil Verificado

    • Todos los datos del centro están verificados: e-mail, teléfono, ubicación, referencias, así como dispone de opiniones de alumnos y ex-alumnos.
Ubicación aproximada de las clases de Intuniti
Horario del centro
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Valoraciones de alumnos y ex-alumnos de Intuniti

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Inglés en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros