Xavier
Compartir anuncio

Clases de Piano

en Barcelona Capital (Barcelona)

Clases de piano a Buen precio

Para alumnos de:

Niños hasta 12 años, Jóvenes de 12 a 18 años, Adultos, Empresas

Niveles:

Todos los niveles

Métodos:

Presenciales (en casa del profesor), a domicilio, en empresas

Precio:

25 €/h Primera clase gratis

Nascut a Barcelona, ha realitzat el grau superior de piano al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el pianista i concertista Michel Wagemans. ​També va cursa el Màster d'Interpretació Avançat sota la tutela de Denis Lossev a l'Escola Superior de Música de Catalunya. Ha rebut consells dels pianista Lluís Rodríguez Salvà i els concertistes Rose-Marie Cabestany Josep Maria Colom.

Anteriorment, es forma amb Carles Marquès al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.
Recentment, ha guanyat el Premi del IV Concurs "Antoni Besses" d'interpretació pianística.
També, es mou en en terreny de la composició. En aquest àmbit ha rebut classes de grans mestres com són Xavier Boliart, Carles Guinovart i Benet Casablancas.​​
L'any 2006, estrena la seva primera obra anomenada "L'Aufàbrega" basada en la poesía de Joan Maragall i interpretada per Ludmila Alexandrova (soprano), Manel Martínez (viola) i Xavier Iglesias Carré (piano) a l'Auditori de l'ONCE de Barcelona. El 2013, s'ha estrenat una peça​ d'"Homenatge al Barça" interpretada per Roger Gibert al CaixaForum de Barcelona durant el cicle de compositors catalans del S. XX i XXI.​ El 2014, Xavier Iglesias va guanyar el Premi de Composició "Conservatori de Girona" 2014 amb l'obra "Imeon Waltz" per a piano i violí i va ser estrenada per Alfred Cots (violí) i Montse Cases (piano). Al febrer del 2015, el pianista Linus Montolio li va estrenar a l'Auditori Viader de Girona la "Fantasia sobre el judici final de Miquel Àngel" fresc que s'hi va inspirar.

Ha rebut MasterClass de Peter Bithel, Kurt Seibert, Imre Rohman, Hyo Sum Lim, Lluís Rodríguez Salvà, Luiz de Moura Castro, Ramon Coll, Christopher Elton, David Kuyken, Antonio Sánchez Lucena i Albert Atenelle.

Com a solista ha actuat a l'Auditori de Conservatori superior del Liceu, Auditori Viader de Girona, Sala Tarafa de Granollers, ​ Centre Aragonès de Barcelona, a l’Auditori de l’ONCE, entre altres.
Contacta sin compromiso
Xavier

Xavier

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en pocas horas

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Piano en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros