Compartir perfil

Clases de Alemán

en Sabadell, Barcelona Capital, Sant Quirze Del ... (Barcelona)

Hola! Vols saber parlar anglès o alemany i entendre fins a quin punt s'assemblen a la teva llengua materna? Posa't en contacte amb mi!

Para alumnos de:

E.S.O., Bachillerato, Universidad, Adultos, Empresas

Niveles:

Todos los niveles

Métodos:

A domicilio, en empresas

Precio:

20 €/h (suplemento a domicilio: 4 €)

Hola! Em dic Laura i sóc un cul inquiet. Els meus àmbits acadèmics són 3: tinc estudis universitaris en Matemàtiques (grau), Filosofia (grau) i Ciència Cognitiva i Llenguatge (màster). L'objectiu de tot plegat és entendre per què els cervells humans treballen tan bé amb la llengua, i quines estructures matemàtiques estan implicades en aquest fet. Paral·lelament al meu projecte acadèmic, i en consonància amb ell, em dedico a l'ensenyament d'idiomes, en especial, de l'alemany (tinc el màster de professora). He treballat a diverses escoles i empreses privades, com l'alemanya KOSTAL. De la meva trajectòria relativa a la llengua alemanya en destaco que he estudiat, amb una beca del DAAD, a la Humboldt Universität zu Berlin i que sóc pràcticament bilingüe: el meu nivell d'alemany correspon a la franja C2 del MECR. A més a més, aquest estiu he anat a estudiar, en relació al projecte acadèmic que us comentava, a la Universitat Ludwig-Maximilians de Munic.
Pel que fa a la meva formació en llengua anglesa, em vaig formar des de petita a l'escola International House, fet que ha fet possible que domini la llengua. L'anglès és la llengua principal dels meus estudis actuals, i el seu domini m'ha permès de seguir programes universitaris internacionals (com la Summer School in Global Politics, Development and Security de IBEI-UPF o la Summer School in Phenomenology and Philosophy of Mind de la University of Copenhagen). El meu nivell d'anglès correspon a la franja C2 del MECR. De la meva activitat com a professora d'anglès en destaco que n'he estat professora experta al SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya).
Contacta sin compromiso
Laura

Laura

(6)10100

Ver perfil completo

Datos de contacto validados
Disponibilidad horaria de Laura
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Valoraciones de alumnos y ex-alumnos de Laura
Ver todas las valoraciones y el perfil

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Alemán en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

Contacta sin compromiso


o
¡Recuerda decir que vienes de tusclasesparticulares.com!
Síguenos en
© 2007 - 2020 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros