Compartir anuncio

Clases de Matemáticas

en Ripollet, Barberà Del Vallès, La Llagosta, Mo... (Barcelona)

Mestra d'educació primària i secundària amb preparació per impartir totes les matèries

Para alumnos de:

Primaria, E.S.O., Bachillerato, Adultos

Precio:

15 €/h Primera clase gratis

Permet-me submergir-te en el món de possibilitats i potencial que tinc per oferir com a professional. Amb gran entusiasme, adjunt trobareu el meu currículum perquè descobriu els centelleigs de la meva trajectòria i habilitats, on podreu trobar informació detallada sobre la meva formació acadèmica i experiència professional.

Em plau destacar que tinc un Màster de Recerca d'Investigació en Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, el qual vaig completar el 2021. Amb aquest curs, vaig adquirir habilitats i coneixements sòlids en el camp de l'educació, centrant-me en la investigació i el desenvolupament d'estratègies pedagògiques efectives. Així mateix, vaig obtenir un Grau en Educació Primària a la mateixa institució el juny de 2020, on vaig consolidar la meva base teòrica i pràctica en l'ensenyament per al nivell d'educació primària.

A més, m'agradaria destacar la meva participació al Curs d'Educació Social: Àmbits d'acció i reflexió de la Universitat Autònoma de Barcelona el juny de 2020. Aquest curs em va oferir una perspectiva més àmplia sobre els diferents àmbits d'acció al camp de la educació social, enriquint la meva visió com a professional compromesa amb el desenvolupament integral dels estudiants.

Al llarg de la meva formació acadèmica he tingut l'oportunitat d'adquirir habilitats en el disseny de programes educatius, l'atenció a la diversitat, la gestió de l'aula i el foment d'un ambient d'aprenentatge estimulant i segur. A més, he desenvolupat una sòlida capacitat per treballar en equip, adaptar-me a situacions canviants i mantenir una comunicació efectiva amb alumnes, pares i mestres.

Em considero una persona apassionada per l'educació i compromesa amb el desenvolupament integral dels meus estudiants. El meu enfocament se centra a brindar-los les eines necessàries perquè puguin assolir el seu màxim potencial, fomentant la seva autonomia, pensament crític i habilitats socioemocionals.

Agraeixo sincerament l'oportunitat de presentar la meva candidatura, i quedo a la vostra disposició per proporcionar qualsevol informació addicional que pugueu necessitar.

Atentament,
Cristina Berruezo
Contacta sin compromiso
Cristina

Cristina

Ver perfil completo

Datos de contacto validados
Disponibilidad horaria de Cristina
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Matemáticas en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros