Carlos Ruesca
Compartir anuncio
Carlos Ruesca

Clases de Filosofía

en Barcelona Capital (Barcelona)

Professor de filosofia, història i llengua catalana i castellana per a secundària (o per a qualsevol amb ganes d'aprendre)

Para alumnos de:

E.S.O., Bachillerato, Universidad, Adultos

Niveles:

Todos los niveles

Métodos:

Adomicilio

Precio:

11 €/h Primera clase gratis

Soc en Carlos Ruesca, graduat en Filosofia per la Universitat de Barcelona (UB) i amb màster de Formació del Professorat de Secundària, també a la UB. Principalment estic disposat a impartir classes de filosofia, tant per a alumnes del batxillerat com per a qualsevol qui tingui curiositat en la matèria, benvingut sigui! Quant a l'ensenyament secundàri, conec el funcionament de les PAU i podria ajudar a preparar els comentaris de text de filosofia i donar claus i consells ben útils per superar amb èxit la prova.
Però més enllà de ser graduat en filosofia, estic interessat en les humanitats i en les llengües en general, per la qual cosa també podria ser d'ajuda en matèries com història, llengua catalana i castellana o literatura, tant per a alumnes de secundària com per a gent nouvinguda que vulgui aprendre l'idioma.

Moltes gràcies per llegir-me! si t'interessa fes-m'ho saber i concretem els horaris i les condicions (generalment em disposo a fer classes presencials per Barcelona)
Contacta sin compromiso
Carlos Ruesca

Carlos Ruesca

Datos de contacto validados

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Filosofía en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros