Compartir anuncio

Clases de Canto

en Barcelona Capital (Barcelona)

Vocal coaching Canto voz interpretacion para cantantes

Para alumnos de:

Niños hasta 12 años, Jóvenes de 12 a 18 años, Adultos, Empresas

Niveles:

Todos los niveles

Métodos:

Presenciales (en casa del profesor)

Precio:

30 €/h

Si ets actor, professor, músic, polític, o ets una persona amb inquietuds artístiques i tens ganes d’aprendre i explorar totes les possibilitats que ofereix la teva veu, vine a provar.
Coneix el instrument per descubrir les teves possibilitats, millora les teves habilitats expressives i descobreix les teves pròpies eines per a una emissió vocal sense límits.

La Veu, l’instrument que no es veu
La veu és única, ens dóna identitat, assenyala la nostra presència i ens reconeixen per la nostra veu. No n’hi ha cap d’igual, la nostra és única. De totes les veus que podem fer, només en fem algunes, aquelles que amplifiquen allò que sentim i que expressen, potser sense voler, allò que som.
Tenim la veu que volem? Tenim la veu que construïm i la veu que sentim. Des de la posició́ dels peus, dels genolls, el moviment de la pelvis, la tonicitat dels abdominals i dorsals, la posició́ i flexibilitat de les espatlles fins als músculs de la base del crani i de la mandíbula participen de manera molt directa del resultat de l’emissió vocal. El cos fa la veu. Comprendre la veu com un instrument que està connectat amb el tot el nostre cos permet despertar una nova relació entre cos i veu que respongui a les nostres emocions i al nostre imaginari.
L'objectiu és gaudir, de tot, del teu so, de les classes, dels petits descobriments mentre dissenyem una classe i un mètode específic per les teves necessessitats.

Mònica Hernández Martí
Actriu, cantant i vocal coach, es forma en Art dramàtic a l'Institut del Teatre i complementa la seva formació en jazz i cant modern al Taller de Músics de Barcelona.
Treballa amb mestres de talla internacional a Nova York, a la SITI Company, a París, a l’Escola Internacional de les Arts de l’Espectacle i a la Rose Bruford College de Londres on continua investigant sobre la creació, la perfomance i el cant.
Al 2016 amplia la seva formació realitzant un Màster Vocal Coaching per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Hospital de Sant Pau i treballa de la mà de Javi Prieto i Robert Sussuma, on s'especialitza en la pedagogia de la veu, descobrint una nova relació entre la veu, el cantant i el coach.
Des de l’any 2013 és professora de cant i interpretació combinant la docència amb la seva carrera com a intèrpret i creadora amb la companyia de teatre Kaddish-Kolmanskop Project a Barcelona.
Contacta sin compromiso
Mònica

Mònica

Ver perfil completo

Datos de contacto validados
Disponibilidad horaria de Mònica
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Canto en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros