Compartir anuncio

Clases de Piano

en Girona Capital, Salt, Sarrià De Ter, Bescanó,... (Girona)

Professor de piano ofereix classe per a nens, joves i adults que desitgin començar

Para alumnos de:

Niños hasta 12 años, Jóvenes de 12 a 18 años, Adultos

Niveles:

Todos los niveles

Métodos:

Presenciales (en casa del profesor), a domicilio

Precio:

15 €/h (suplemento a domicilio: 5 €)Primera clase gratis

Soc un noi de 23 anys, estudiant de ciències ambientals a la Universitat de Girona, actualment residint a Girona, apassionat de la música, tinc molt bon tracte amb els nois i noies i puc dona'l-si un punt de vista més jove i dinàmic que el present a les escoles de música. Els meus mètodes d'aprenentatge innovadors es basen en un mix entre el que em van ensenyar al conservatori i vaig trobar interessant i un nou enfocament del que em van ensenyar, però no em va agradar, de manera que els meus alumnes ho viuran d'una forma diferent, més amena i agraïda.
Sempre mantinc una línia oberta amb els pares i/o alumnes per informar-los de l'evolució del seu fill/a i els hi ofereixo exercicis per a què els facin amb ells, de manera que els alumnes podran aprofitar al màxim les hores que estan amb mi.
Mantinc un diari del que es va fent a les classes per a poder seguir l'evolució i sempre seguir la mateixa linea per a no perdre l'alumne o saturar-lo.
Finalment, el meu mètode aposta per compaginar les classes de piano amb les classes de solfeig i teoria musical doncs per aprendre a tocar el piano és important tenir nocions de solfeig i teoria, sempre però prioritzant el piano i treballant al seu voltant.
M'agrada que els meus alumnes sentin el piano com el sento jo, com un joc, on cada cançó que aprens és un nou nivell superat, animant-los a estar 5 minuts més, a provar-ho un parell de cops més, fins que aquell maleït compàs surti, fins que la primera repetició estigui completa, i al final aconseguir tocar aquella cançó que fa que tothom et miri i digui, Uau!
Si vols aprendre a tocar el piano d'una manera diferent de la tradicional una oportunitat és tot el que necessito per a què tu o els teus fills s'enganxin! A més a més, la primera classe és gratuïta!
Contacta sin compromiso
Alex

Alex

(8)10100

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en menos de una hora

  • Profesor Verificado

    Alex tiene el Perfil Verificado

    • Todos sus datos están verificados (dirección de correo electrónico, teléfono de contacto, ubicación y referencias) y experiencia demostrable como profesor.
Profesor voluntario
Alex colabora con TusClases Solidarias
Disponibilidad horaria de Alex
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Valoraciones de alumnos y ex-alumnos de Alex
Ver todas las valoraciones y el perfil

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Piano en Girona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros