Compartir anuncio

Clases de Biología

en Anglès, La Cellera De Ter, Sant Julià Del Llo... (Girona)

Professora de ciències (mates, biologia, tecnologia, física, química) per ESO i Batxillerat (també matèries de lletres, classes online, i primària)

Para alumnos de:

Primaria, E.S.O., Bachillerato, Adultos

Métodos:

Presenciales (en casa del profesor), a domicilio

Precio:

15 €/h (suplemento a domicilio: 5 €)Primera clase gratis

Ofereixo classes presencials a domicili i online, segons convingui. Les meves classes estan enfocades a alumnes d'ESO i Batxillerat, però també tinc disposició per a fer classes a alumnes de Primària.

Sóc llicenciada en Ciències Ambientals, i puc oferir reforç pedagògic per totes les assignatures de ciències (matemàtiques, física, química, biologia, tecnologia) com també puc fer reforç de les assignatures de lletres sense cap problema si l'alumne requereix un repàs puntual o continu.

També disposo de formació pedagògica específica, concretament el Certificat d'aptitud pedagògica en ciències naturals, titulació necessària per fer de docent a secundària. També disposo d'experiència docent treballant de professora en instituts públics per al nivell d'ESO i Batxillerat. Així com també tinc experiència docent en classes particulars i espais grupals de reforç escolar dinamitzats per centres cívics i associacions.

També puc fer classes dirigides a preparar l'accés a la universitat o accés a cicles.

M'agrada el format de classes grupals, on poguem combinar varis alumnes, per exemple, germans que van a diferents cursos, doncs també estic capacitada per fer classes a alumnes de primària.

Per a classes grupals s'accepten entre 2 i 3 alumnes segons els diferents nivells. No dubteu a consultar.

El preu/hora per classes grupals és més reduït que el preu/hora per les classes individuals marcat a l'anunci. D'altra banda, si pactem cert nombre d'hores fixes a la setmana també es redueix el preu/hora de base marcat a l'anunci (per exemple 2 hores/dia 2 dies fixes a la setmana). El preu/hora de les classes online també és més reduït que el preu base marcat a l'anunci. I finalment el preu/hora de les classes a alumnes de primària també és més reduït.
Contacta sin compromiso
Eva

Eva

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en pocos minutos

Disponibilidad horaria de Eva
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de Biología en Girona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros