Vibrant Barcelona

Opiniones de Vibrant Barcelona

Vibrant Barcelona

4,8

9100

31 recomendaciones

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Contactar

Compartir perfil

Marina

He aprendido mucho desde que he empezado clases con él y se nota que le gusta lo que hace. Además las clases son muy divertidas y te lo pasas genial. Es un gran profesor!

Maria

Àlex en un gran profesor. Su método, muy innovador, te saca de tu zona de confort y aprendes sin darte cuenta. Muy recomendable. ??

Montse Armán

Todas las clases recibidas de Alex son muy interesantes veo en él mucho entusiasmo y me estimula a seguir estudiando y a su vez avanzando. Gracias Alex

Anna

Clases muy buenas, increible trato y gran capacidad para enseñar de manera didáctica.

Andrea Carrera

L'Àlex és el professor més apassionat que conec. A part de ser un gran pianista, ha desenvolupat un mètode pedagògic propi que et fa viure la música plenament i entendre-la d'una manera molt intuïtiva. Quan acaba la classe, estàs esgotada mentalment però enormement satisfeta i desitjant arribar a casa per seguir tocant el piano.

Anna

Excel.lent! Entén molt bé les necessitats de l'alumne. Les seves explicacions són enriquidores i sempre s'implica molt més del que demana la pròpia classe. No l'importa dedicar del seu temps fins que no s'assegura que l'alumne ha entès bé els continguts. Molt recomanable!

Mar

L'Àlex és un gran professor de piano, amb experiència i molt professional. Sap transmetre els seus coneixements de manera lúdica i dinàmica, fent servir una metodologia innovadora i que motiva als alumnes. Els meus fills de 5 i 8 anys estan encantats amb ell i veiem que progressen i avancen a molt bon ritme amb les seves classes.

Inés

Es un profesor muy profesional, con paciencia y un método de enseñanza muy claro que ayuda al alumno a entender y aprender las lecciones. Estoy muy contenta con sus clases.

Lola Luque

L'Àlex és un un professor entusiasta però pacient i tranquil. Molt metòdic, però sap incorporar les inquietudes que es presenten i s'adapta al perfil de l'alumne. M'encanta què amplii les classes amb propostes audiovisuales i de tot tipus. Un profe 10.

Lourdes Mussarra

Molt professional. Fa unes classes molt ben estructurades i està molt pendent de la meva resposta al que em demana. Amb el mètode que aplica de seguida veus resultats i resulta molt motivador. Toquem els diferents aspectes de la música i aporta materials per a poder treballar-ho de forma autònoma.

Raquel

No podria haver començat des de 0 amb el piano i el llenguatge musical amb un professor millor! Les classes de l'Àlex passen volant perquè aprens d'una manera molt divertida i dinàmica, a base d'exercicis tant teòrics com, sobretot, pràctics. Sents que les classes estan molt ben aprofitades i que hi segueix havent un acompanyament entre classe i classe. El seu caràcter afable i la seva paciència fa que l'alumne se senti molt a gust, alhora que "reptat" amb cada nou exercici. Et transmet la seva passió vers la música. Recomanable 100%! :)

Laura

Molt bon professor. Les meves filles han millorat molt des de que fan classe de piano amb l’Alex

Jana Cambra

M’agrada molt fer piano amb l’Alex ja que penso que estic aprenent molt i també m’agrada molt que practiquem una mica de llenguatge musical ja que em costa molt i mai n’havia fet

Laia

Molt be! Aprenc molt i m'agrada molt.

Rebeca

Alex es muy buen profesor. Es el tercer profesor de piano que he tenido y el mejor con diferencia. Realmente te enseña música y a tocar el piano de una manera significativa. Sus clases son amenas y tiene el punto justo de exigencia.

lluis

Vaig començar a fer clases de piano amb l'Alex desde 0, sense cap mena de coneixement previ. Durant 2 anys ha tingut la paciència i dedicació d'ensenyar-me teoria, cant i un munt de tècniques per gaudir d'aquest meravellós instrument. El fet que doni classes amb un bon piano és un valor afegit que , juntament amb classes dinàmiques amb molta improvització, fa que la hora de classe et sembli curta.

Ester

Super bon professor de piano, classes molt dinàmiques, i completes, ensenya teoria, cant i piano.

Pol benosa

Gracias a él he aprovado física y mates. Excelente professor!

Sandra

Mejor imposible Da clases a mis tres hijos, estan muy contentos, motivados y han aprendido muchisimo

Anna G

Alex da un trato atento y crea un entorno agradable en el que puedes sentirte cómodo. Es una persona muy cálida que consigue agrandar tu visión de la música a la vez que te transmite su entusiasmo. Es un gran profesor y lo demuestra cada día.

Contacta sin compromiso

o

¡Recuerda decir que vienes de tusclasesparticulares.com!
Vibrant Barcelona

Vibrant Barcelona
29 Años·Profesor con más de 5 años de experiencia
25 €/h
  • Datos verificados: e-mail, teléfono, dirección y opiniones
  • Última conexión hace unas horas
  • Responde en pocos minutos
Comparte este perfil o envíalo por e-mail
Reportar error
Vibrant Barcelona
Vibrant Barcelona (31) Barcelona Capital (Barcelona)
25 €/h
Contactar
© 2007 - 2022 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros