Compartir anuncio

Clases de ESO

en Barcelona Capital (Barcelona)

Aprendre a aprendre: estratègies metacognitives, cognitives i motivacionals.

Para alumnos de:

Primaria, Jóvenes de 12 a 18 años

Métodos:

Presenciales (en nuestro centro)

A l'Acadèmia de la Cooperativa Cal Saber estem especialitzats en el desenvolupament d'estratègies d'aprenentatge, tant metacognitives, cognitives com motivacionals; d'aquesta manera tenim en compte la globalitat de la persona, i posem el focus en la responsabilització de la pròpia llibertat per part dels nens, joves i adolescents, el que els duu a una major autonomia a l'hora d'aprendre, a una capacitat de reflexió d'ells envers l'estudi que els serveix per seguir avançant i construint els seus propis coneixements al llarg de tota la vida.

Vine a les nostres aules d'aprendre a aprendre, on fem seguiment personalitzat a cada alumne i treballant els continguts que necessiten reforçar aconseguim aquest desenvolupament de les estratègies: 1- Aula d'Assessorament de l'estudi (AAE) i 2- Ciències personalitzades (CP)

A més:
- Al llarg del curs hi ha la possibilitat de fer un estudi i seguiment del grau d'adquisició d'estratègies cognitives, metacognitives i motivacionals de l'aprenentatge (Comportament Estratègic) mes una sessió per valorar i fer-vos entrega de l'informe elaborat i on plantejar possibles línies futures d'actuació, sigui a través de l'Assessorament Filosòfic o l'Acompanyament de l'Estudi.

- Sessions Assessorament Filosòfic. Oferim sessions amb l'alumne per tal de fer una feina profunda d'autoescolta amb dos filòsofs pedagogs i poder activar les estratègies motivacionals i així desenvolupar les cognitives i metacognitives de manera més ràpida i eficaç. També, fem sessions d'Assessorament Filosòfic per a unitats familiars, per ajudar a entendre les pròpies projeccions sobre els fills en funció de la cosmovisió de cadascú, també per buscar noves línies i plantejaments per tractar amb la vida de l'adolescent. Si ho considereu, les sessions valen 40 €/hora.

Podeu consultar al web o demanar informació, estarem encantats d'atendre-us i ajudar-vos :)

Equip Cal Saber!
Contacta sin compromiso
CAL SABER

CAL SABER

(17)9100

Ver perfil completo

Datos de contacto validados

Responde en pocas horas

  • Centro Verificado

    Cal Saber tiene el Perfil Verificado

    • Todos los datos del centro están verificados: e-mail, teléfono, ubicación, referencias, así como dispone de opiniones de alumnos y ex-alumnos.
Ubicación aproximada de las clases de CAL SABER
Horario del centro
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Valoraciones de alumnos y ex-alumnos de CAL SABER
Ver todas las valoraciones y el perfil

Alertas gratuitas en tu e-mail

Recibe en tu e-mail los nuevos profesores particulares de ESO en Barcelona que se den de alta.

Acepto el aviso legal y de privacidad

Comparte este anuncio o envíalo por e-mail

© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros