Gemma Taberner Cubilles

Opiniones de Gemma Taberner Cubilles

Gemma Taberner Cubilles

5

10100

37 recomendaciones

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Contactar

Compartir perfil

Cristina

Quien lea esto no puede NO contactar con Gemma! Sin duda de las mejores profes que he tenido nunca. Empecé en enero a estudiar el C1 de valenciano porque lo necesitaba para la opo, y ahora en septiembre he aprobado! Su actitud positiva me ha salvado, reconozco que no tenía ningunas ganas de retomar el valenciano… Tiene muchísimo material, y para mi eso era fundamental. Te prepara cada una de las pruebas de los exámenes oficiales, y tiene fichas y fichas con vocabulario, ejemplos de pruebas… Ha sido una muy buena experiencia, te echaré de menos Gemma!

Laura

Ha sigut un plaer fer classes amb Gemma, m'ha ajudat a traure'm el meu títol de B2 de valencià. I a més ho ha fet de forma molt dinàmica i divertida, amb recursos útils i fàcils de comprendre. Necessitava millorar sobretot la part de les redaccions i passe d'un 4,8 a un 8,5; pel que no puc estar més agraïda. La recomane 100% Moltes gràcies Gemma!!

Tanya

Gemma és molt professional i responsable. Molt recomanable!

Loli

Es una profe fantástica, no sólo por su formación sino por la forma de dar las clases. Es muy didáctica y explica muy bien. Hace que las asignaturas sean muy sencillas. Mi hija está encantada con ella.

Ana belén

Gemma , es una gran profesional , ayudó a mi hijo para la ebau , y quedó encantado. La recomendamos sin duda !

Julia

És una mestra meravellosa, he aprés moltissim amb ella. Les classes sempre han sigut entretinguedes i dinàmiques. El que mes m’agrada d’ella és que es preocupa Molt pels seus alumnes i fa el seu treball amb ganes i passió.

Magdalena

Soy profesora también y como alumna de Gemma, me gustaría decir que es una profesional que adapta las clases a las necesidades de cada alumno y hace clases muy amenas. Ha sido un placer trabajar con ella y la recomiendo 100%.

Júlia Monferrer Hinojosa

El material que te brinda, su amabilidad, flexibilidad para adaptar horarios y la seriedad de trabajar y aprender al lado de una pedazo de profesional. Todo es perfecto para sacar el máximo partido. Gracias a GEMMA conseguí aprobar el c1 de valencià. Yo no lo dudaría.

María M.

És una gran professional i una excel·lent professora. Divertida, comprensiva i s'adapta molt bé a les necessitats de l'alumne. Et facilita tot el material necessari per a l'aprenentatge. S'implica moltíssim i, a més, es prepara molt les classes. Amb ella aconsegueixes els objectius marcats. La recomane al 100%

Silvia

Gemma és una profesora que et facilita molt material, s’adecua als teus horaris i les classes són molt dinàmiques.

Sergi

Molt bona professora, amb un repertori molt ample de teoria i execercicis per fer, els quals ajuden molt. Es nota que li agrada el que fa i ho transmet a l'alumne. Molt recomanable.

Aida

Vaig contactar amb Gemma 2 o 3 setmanes abans de començar l'examen del C1, volia fer alguna pràctica de l'oral i repassar formats textuals per a fer les redaccions. Finalment vam fer això i alguna cosa més, i amb 4-5 classes he pogut aprovar el C1. Repetiré amb ella la preparació del C2, és bona mestra i sobretot bona persona!

María

Gemma és una magnífica professora, tant en l'àmbit professional com personalment. Amb ella he pogut aconseguir el meu objectiu, traure’m el c1 de valencià i he aprés moltíssim. És una persona constant, pacient, amable i divertida i sempre està a la disposició dels seus alumnes. Mai havia tingut una mestra així! Molt agraïda per haver-te conegut, Gemma. Moltíssimes gràcies per tot! Eres la millor!

Irene

Gemma és un tresor com a professora i persona. He tingut moltíssima sort de trobar-la i que haja estat disponible per ajudar-me. Gràcies a ella i a la seua dedicació he aprovat el C1 de la Junta. No tan sols m'ha donat pistes, materials, suport, i idees per a l'examen, sinó que també s'adaptat al meu horari, ha corregit els escrits quasi a l'instant i ha estat sempre alegre i col.laborativa. Ha sigut un plaer estudiar amb ella i li estic verdaderament agraïda.

Hèctor

Una mestra excel·lent, sempre disponible i amb molts recursos. Em va donar molta confiança i vaig aprovar el mitjà i el superior en un mes.

Sandra

Fantástica profesora, dinámica, motivadora, con una gran preparación técnica y gran dominio de la tecnología y medios para dar las clases on line. focaliza las clases para conseguir el objetivo del alumno Éxito seguro

Romina

Sens dubte és una gran professional, transmet la seua vocació en cadascuna de les seues classes, reforça els teus punts febles mitjançant un gran varietat de recursos. Quant a la teoria, és treballada mitjançant la correcció d'exercicis de cadascuna de les destreses que comprenen els exàmens. Després de la meua experiència amb acadèmies o altres professors, em quede amb Gemma, si ha aconseguit que tinga el C1 ara anem pel C2.

Saray

M'he preparat la prova de C1 de valencià amb Gemma i estic molt contenta d'haver-la escollit. És una professora excel.lent, no sols per la seua dedicació i vocació, sinò també perquè fa les classes de manera amena i aporta materials. Es nota que té molt clara l'estructura dels exàmens i t'ajuda a preparar perfectament cadascuna de les seues parts. La meua experiència amb Gemma ha sigut molt positiva, així que la recomane 100%!

Baucis

Gemma es una profesora excelente. Profesional, atenta, entregada a su trabajo y a ayudarte en todo lo que necesitas. Sus clases se convirtieron en una guía para alcanzar mi objetivo, y sin duda, gracias a ella, lo conseguí. La recomendaría siempre.

Maria Vich

Las explicaciones son claras y sencillas. Se adapta a tus necesidades. En las correcciones escritas siempre muestra varías alternativas para ayudarte a ver otras opciones. Es muy flexible con los horarios. Si necesitas cambiar alguna clase enseguida encuentra una solución.

Contacta sin compromiso

o

¡Recuerda decir que vienes de tusclasesparticulares.com!
Gemma Taberner Cubilles

Gemma Taberner Cubilles
46 Años·Profesora con 4 años de experiencia
20 €/h
¡Primera clase gratis!
Gemma es voluntaria en TusClases Solidarias
  • Datos verificados: e-mail, teléfono, dirección y opiniones
  • Está en línea ahora para responder tu mensaje
  • Responde en pocos minutos
Comparte este perfil o envíalo por e-mail
Reportar error
Gemma Taberner Cubilles
Gemma Taberner Cubilles (37) Clases online
20 €/h¡La primera clase gratis!
Contactar
© 2007 - 2022 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros