Isabel Serra Bargalló

Opiniones de Isabel Serra Bargalló

Isabel Serra Bargalló

5

10100

21 recomendaciones

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Contactar

Compartir perfil

Marian

Ha sigut una gran sort trobar a la Isabel. Excel•lent professora, ha sapigut captar les necessitats i fer avançar en tots els aspectes musicals. Molt propera, dolça i respectuosa, transmet els seus coneixements amb il•lusió, mostrant en tot moment la seva passió per la flauta. Gràcies Isabel!!

Isabel Serra Bargalló2 ago 2022

Gràcies per la teva valoració, Marian! Ha estat un plaer ser la professora de la teva filla durant aquest temps i acompanyar-la en els seus èxits i la seva millora. Fins aviat!

Montserrat Vidal Ribas

La Isabel és una gran professora i també intèrpret. Té molta experiència i pedagògicament molts recursos. Recomano molt poder fer classes amb ella.

Isabel Serra Bargalló21 dic 2021

Moltes gràcies Montse!

Eva

Como flautista y compañera de trabajo, puedo decir que Isabel es una buena profesora, interesada siempre en mejorar ella y sus alumnos. Es muy disciplinada,trabajadora y exigente y consigue que sus alumnos toquen muy bien.

Isabel Serra Bargalló1 nov 2021

Moltes gràcies per les teves paraules, Eva!

Silvia

Isabel es una gran profesional con muchos recursos a la hora de dar clases y que transmite pasión por la flauta.

Isabel Serra Bargalló11 oct 2021

Muchas gracias Silvia!

Paz Fandiño

Muy buena profesora. Siempre dispuesta a ayudar desde un lado muy profesional. Buenas clases de técnica y una amplia variedad de piezas para escoger. He estado con ella muchos años y se adapta muy bien a la edad del alumno, tanto niños como adultos.

Isabel Serra Bargalló30 sep 2021

Muchas gracias, Paz!

Irene

Tiene mucha experiencia y sabe adaptarse muy bien al momento y necesidades del alumno. Recomiendo totalmente!

Isabel Serra Bargalló29 sep 2021

Gracias Irene!

Montserrat

Molt bon tracte amb els nens, gran professional amb molta experiència. És molt organitzada i responsable, sap adaptar-se al nivell de cada alumne i a les seves necessitats. 100% recomanable!

Isabel Serra Bargalló27 sep 2021

Moltes gràcies per la teva recomanació, Montserrat!

Carmen

Isabel es una gran profesional y sabe transmitir con cariño y firmeza todo lo necesario para aprender y mejorar con rapidez.

Isabel Serra Bargalló27 sep 2021

Muchas gracias por tu valoración, Carmen!

Marian Marquez

Tuve mucha suerte de empezar a estudiar flauta con Isabel, es una buena profesora, con experiencia y mucha sensibilidad. Se adapta muy bien a las necesidades del alumno y motiva para seguir mejorando. Gracias Isabel!!!!

Isabel Serra Bargalló24 sep 2021

Gracias a tí, Marian, por esta valoración!

Roser

Isabel és una persona que es preocupa molt per l'educació musical dels seus alumnes. Sap representar els seus sentiments amb el seu instrument i ho trasmet de manera molt elegant als altres.

Isabel Serra Bargalló24 sep 2021

Moltes gràcies per les teves paraules, Roser!

Núria

L’Isabel és una mestra excel.lent! Et coneix molt bé com alumna i t’ajuda a aconseguir els teus propòsits amb l’instrument. Organitza, prepara el repertori i exercicis adequats per a la millora i avenç constants. Molt contenta d’haver sigut alumna de l’Isabel!

Isabel Serra Bargalló23 sep 2021

Moltes gràcies per les teves paraules, Núria!

Pilar Escobedo Giner

Las clases se pasan volando, es una profe "cuqui" que te anima,te acompaña y te ayuda a disfrutar de la musica! Me encantan los miercoles!

Isabel Serra Bargalló23 sep 2021

Gracias, Pilar, corazón! Tu también eres una alumna estupenda!

Laura

Isabel es una profesora excelente, de un trato dulce y gran calidad humana. Sus clases son motivadoras ya que no sólo tiene en cuenta el aprendizaje de la mecánica del instrumento sinó el disfrutar haciendo música juntas, profesora y alumna. Muy recomendable

Isabel Serra Bargalló22 sep 2021

Moltes gràcies Laura. Un plaer ser la professora de la teva filla!

Montse Loba

Bona tarda, Em dic Montserrat Loba, i vull parlar-vos com a mare de l'alumna Montserrat Vivas que va tenir com a professora a la Isabel a l'EMMC. La Isabel, és una persona excepcional, forma als alumnes amb il.lusió, amb ganes, amb molt d'entusiasme perqué aprenguin al màxim! A la meva filla que l'ha tingut molts anys d'alumna, l'ha ajudat i aconsellat molt bé, per fer estades d'estiu a llocs molts bons com a Cervera i a tenir professors de molt alt nivell fora de l'escola. A dia d'avui, segueix tocant la flauta, amb la petjada present de la seva professora, que posa la pell de gallina quan comença a sonar la seva flauta.... Moltíssimes gràcies Isabel de tot cor !!!!

Isabel Serra Bargalló21 sep 2021

Moltes gràcies per les teves paraules, Montse!

Andrea

Una experiencia muy buena e inolvidable. Clases dinámicas y productivas.

Isabel Serra Bargalló21 sep 2021

Gracias, Andrea!

Maria

Isabel es una gran profesora con mucha experiencia tanto en la docencia como en la interpretación. Enseñar a tocar un instrumento desde esta combinación es garantía de éxito y ello lo demuestran los éxitos de sus alumnos.

Isabel Serra Bargalló21 sep 2021

Muchísimas gracias por tu comentario, Maria!

Montserrat Vivas

Isabel es una profesora excelente, desde el primer momento crea un ambiente muy cómodo entre profesora y alumna. He tenido a Isabel de profesora varios años y lo que más me gusta de sus clases es que te entiende, se adapta a tus necesidades y sabe sacar lo mejor de ti. En definitiva, Isabel es una gran profesional y una gran persona. ¡Recomiendo sus clases 100 %!

Isabel Serra Bargalló20 sep 2021

Moltes gràcies per la teva valoració, Montse!

Marta

És una professora molt dolça i amb molta paciència. Es nota que li agrada molt ensenyar i que gaudeix molt amb la flauta. Té molt de coneixement de l'instrument, la tècnica i el repertori

Isabel Serra Bargalló20 sep 2021

Moltes gràcies per la valoració, Marta!

Míriam

Isabel es una professora y persona fantástica, se adapta sin problema al nivel y estilo de cada alumn@ y te motiva a seguir estudiando y aprendiendo. La mejor!

Isabel Serra Bargalló20 sep 2021

Moltíssimes gràcies pel teu comentari, Mirjam!

Piluca

Hace 12 años que Isabel me da clases. Me gusta porque es metódica, compaginando técnica con obras para ir avanzando. Se adapta a mi nivel de flauta y a mi momento personal, entendiendo que hay días que puedo estudiar y días que no. Es muy responsable en su trabajo

Isabel Serra Bargalló20 sep 2021

Moltes gràcies, Piluca! Un plaer ser la teva profe!

Contacta sin compromiso

o

¡Recuerda decir que vienes de tusclasesparticulares.com!
Isabel Serra Bargalló

Isabel Serra Bargalló
Profesora con 3 años de experiencia
25 €/h
¡Primera clase gratis!
  • Datos verificados: e-mail, teléfono, dirección y opiniones
  • Última conexión hace pocas semanas
  • Responde en pocos minutos
Comparte este perfil o envíalo por e-mail
Reportar error
Isabel Serra Bargalló
Isabel Serra Bargalló (21) Tarragona Capital (Tarragona)
25 €/h¡La primera clase gratis!
Contactar
© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros