Marta Ce Trencada

Opiniones de Marta Ce Trencada

Marta Ce Trencada

4,9

9100

69 recomendaciones

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Andrea

Marta és una gran professional. Gràcies al curs del c2 he pogut aprovar l’examen de la JQCV!

Miruna

Gracias a las clases de Marta he aprobado el C1 de Valenciano!. Muy buena metodología y trato hacia el alumno :) . Muchas gracias Marta!

Marta

Una gran profesional, ayudando a resolver cualquier duda.

Eva Giménez

Marta és una professora excel·lent, empra dinàmiques ben útils per a la preparació de l'examen en qüestió. Estic molt satisfeta amb la seua atenció i ajuda, ja que sempre mostra una gran disposició a l'hora de donar resposta a les meues necessitats. Ha sigut clau en aquest procés!

Marta

Marta es una gran profesora, cercana y explica todo genial. Las clases son online, y quedan grabadas, lo que permite verlas en diferido o volver a verlas si tienes dudas. Súper importante la corrección de escritos y monólogos, te da confianza para presentarte a la prueba. Sin duda, repetiría.

Jose Antonio

Marta és una excel·lent professional. Molt implicada en el seu treball i sempre oferint les últimes novetats quant a temàtiques possibles, gramàtica, estructures i canvis i modificacions lingüístiques. Un 10 com a professora.

Jaime

La experiencia con Marta ha sido fabulosa. Es una gran profesora y tiene un excelente conocimiento de la lengua valenciana. Me ha ayudado a preparar el nivel C2 y mis resultados han sido satisfactorios. ¡Enhorabuena a todo el equipo de Ce Trencada por su labor!

Adrian

Tot perfecte i molt atempta a les necessitays del seus alumnes.

Fernando Muñoz

Recomendación total con estos cursos online. La profesora se adapta al alumnado en cuestión de nivel con ejercicios que tocan todos los puntos importantes. Además, siempre se resuelven todas las dudas surgidas. Por último, destacar la gran cantidad de material y tareas a realizar para afianzar los conocimientos y conseguir así las pruebas certificadas. Si tengo que volver a apuntarme a algún curso de este tipo, repetiré.

Ángela

Una profesora de deu, Bones explicaciones, ràpida i clara la recomane 100%

Andrea

Les classes amb Marta han sigut fantàstiques. No he pogut acabar el curs amb ella per temes professionals, però no he deixat de seguir les classes en diferit. 100% recomanable!

Jenny

És una mestra molt entregada i es preocupa en tot moment pels seus alumnes. Explica els conceptes amb una didàctica motivadora i redueix la temàtica per facilitar l’ aprenentatge dels conceptes més essencials. És una docent que la recomanaria sempre!

Elena Llorens

Marta és una professora encantadora. Sap transmetre la seua estima per la llengua. A més, és molt professional i atenta. Està sempre disponible per a ajudar-te i corregeix amb molta rapidesa. Sense cap mena de dubte repetiria amb ella.

Marta

L’experiència amb Marta ha sigut una meravella, a banda de donar-te conceptes essencials i molta informació, fa que les classes siguen dinàmiques i aporta tranquil·litat per enfrontar l’examen que tingues de la millor manera possible. Gràcies per tots els consells, ha estat un plaer enorme! Si voleu estudiar o aprendre valencià per gust, vos recomane aquesta profe que, a més, serà una companya més.

María Z.

He après molts detalls específics que desconeixia. Sense dubte, Marta domina la llengua i sap transmetre el seu coneixement. Gràcies!

Sandra

Marta és una professora treballadora, atenta que fa les classes en línia molt entretingudes i dinàmiques sense manca de necessitats o eines per a aprendre i obtindre bons resultats dels teus estudis. La pàgina web és fàcil d'utilitzar i funciona perfectament. Recomanable 100%.

Celia de Jorge

Marta és una professora molt entregada, didàctica i atenta. Els seus cursos intensius per a preparar el C1 són pràctics, específics i et facilita molt material. A més, es nota que li agrada transmetre el seu gust per la llengua valenciana. La recomanaria 100%. Gràcies per tot!

Laura

He fet el curs de C1 i he aprovat l'examen de la JQCV. Una bona professora i un curs ben estructurat i complet.

Natxo

A sigut molt instructiu però el retard a les correccions caldria millorar-ho. Caldria emprar menys fotocòpies i més documentació pròpia. La plataforma per al curs és molt correcta i fàcil. Per la meua part a sigut un plaer i espere mantindre el contacte. Espere que prompte aprovés les oposicions i pugues tindre més estabilitat. Ho fas molt bé. Potser la gent busque un poc més de dedicació de manera individual o particular. Bessets.

Maria F.

Els cursos que imparteix Marta són molt complets, tant pel que fa als continguts com pels coneixements. Estic super contenta amb el resultat, definitivament va ser una bona decisió per enfrontar-me i preparar el C1. Per una banda, s'estudia tant la gramàtica, l'ortografia, les conjugacions verbals o grafies que poden apareixer a l'examen. Per l'altra, també t'ajuda a preparar la part oral i la forma correcta d'enfrontar-te a la part escrita. En definitiva, és un curs molt recomanable amb un tracte molt professional. Gràcies per tot el que he aprés.

Contacta sin compromiso

o

¡Recuerda decir que vienes de tusclasesparticulares.com!
Marta Ce Trencada

Marta Ce Trencada
32 Años·Profesora con más de 5 años de experiencia
7 €/h
Marta es voluntaria en TusClases Solidarias
  • Datos verificados: e-mail, teléfono, títulos y diplomas, dirección y opiniones
  • Está en línea ahora para responder tu mensaje
  • Responde en pocos minutos
Comparte este perfil o envíalo por e-mail
Reportar error
Marta Ce Trencada
Marta Ce Trencada (69) Clases online
7 €/h
Contactar
© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros