ESPAI DE L'ESTUDI.

Situación: C. de l'Or, 31

(Valorado por 32 alumnos)

Localidad/es: Barcelona Capital (Barcelona)
Teléfono: Ver número de teléfono
¿prefieres que te llamemos?
¡Recuerda decir que vienes de tusclasesparticulares.com!

Impartimos clases de:

Clases y cursos presenciales en nuestro centro

329100

20 ANYS fent de l'ensenyament la nostra passió.

L'Espai de l'estudi és reforç escolar i suport pedagògic i docent extraescolar per a estudiants d'ESO i Batxillerat.

Amb una experiència de més de 20 anys en la docència, oferim seguiment docent perquè puguin aprendre el que els costa entendre, ampliar i reforçar els aprenentatges, adquirir bons hàbits de treball individual i autònom amb l'ajuda de docents i en un entorn que els afavorirà la concentració, la confiança i el màxim aprofitament del seu esforç.

El Espai de l'estudi es refuerzo escolar y apoyo pedagógico y docente extraescolar para estudiantes de ESO y Bachillerato.

Con una experiencia de más de 20 años en la docencia, ofrecemos ayuda docente para que puedan aprender lo que les cuesta entender, ampliar y reforzar los aprendizajes, adquirir buenos hábitos de trabajo individual y autónomo con la ayuda de docentes y en un entorno que les ayudará a concentrarse, la confianza y el máximo aprovechamiento de su esfuerzo.

Horari: dll-dj 16-20.30 i dv. 16-19.30 - ESO i Batxillerat.
Matins per a alumnes de preparació a proves d'accés i a les PAU


GRÀCIA. Carrer de l’Or, 31 (costat Pl. Virreina)

Descuento exclusivo web
Primera clase gratis
Contactando a través de tusclasesparticulares

Ofrecemos clases y cursos de....

Inglés, Francés, Alemán, Castellano, Catalán, Italiano

Matemáticas, Física, Química, Naturales, Biología, Estadística

Refuerzo, ESO, Bachillerato, Ciclos Formativos

Técnicas de estudio, Problemas de aprendizaje, Pedagogía


Contacta sin compromiso
Cómo llegar a Espai de l'estudi.
Opiniones de alumnos de Espai de l'estudi.

Andrea

Una experiència increïble, t’ajuda molt a concentra-te i es preocupen molt per tu. Molt recomanable.

Carla Naudi

La valoració que puc fer és excel·lent. És un centre molt agradable i les classes són gairebé particulars. Els professors són molt amables i s'adapten molt a les necessitats de cadascú. M'han ajudat a superar la selectivitat i aconseguir entrar allà on volia. Molt recomanable!

Miriam G.

Ens vam estrenar a l'espai un cop rebudes les notes de la primera avaluació i amb la confirmació que el meu fill (2n Batxiller Tecnològic) havia suspès (de mooolt) les matemàtiques. El següent examen va pujar la nota en 5 punts! Crec que no cal afegir res més sobre la capacitat, professionalitat i caràcter del centre. Per cert, des de febrer el petit també assisteix... amb uns resultats.

Alba

A Espai d'Estudi la meva filla de 15 anys ha trobat un lloc on l'han ajudat a organitzar-se (a entregar els deures quan toca, a estudiar exàmens amb antel.lació), i a reforçar aquelles assignatures que més li costaven. I alhora l'han sabut motivar i fer-se responsable, i guanyar en seguretat. Els resultats han estat espectaculars, tant en notes com en actituds. Són un gran equip educatiu: acollidors, respectuosos amb el ritme de cadascú i alhora exigents. 100% recomenable.

Gerard Requena

He estat un any estudiant a Irlanda, al tornar vaig haber de posarme al día amb varies asignatures I ells he van ajudar molt.

Isabel Clarós

L'experiència de l'Espai de l'estudi ha estat molt positiva. Els professors estan molt implicats en ajudar als alumnes en la planificació de la feina i resolen els seus dubtes. La seva feina complementa la de l'escola i així el nostre fill ha acabat el 4t de l'ESO amb èxit. Després de la bona experiència, ara comença el Batxillerat el nostre fill seguirà anant a l'Espai de l'estudi. Ha estat molt positiu per ell i confiem que ho continuarà sent. Estem contents Isabel Clarós

Jabier

El espai estudi va genial , t' ajuda molt a estudiar mes i concentrarte.

Lidia

Ha estat una molt bona experiència pel meu fill. S`hi ha trobat molt acompanyat en tot moment i li han dedicat més temps del que els hi tocava per preparar-lo . El resultat ha estat molt bo , tant en notes com en la rutina creada d'estudiar cada dia. Com a mare els hi estic enormement agraïda per lo molt que han ajudat al meu fill a fer possible un batxillerat exitós.

Laura

Molt recomanable. Hi ha un ambient molt reconfortable i proper que anima a seguir endavant. Tots els dubtes que tenia me'ls van respondre, independentment de l'assignatura o el tipus de tasca.

Lourdes

Valoración totalmente satisfactoria en la preparación de la selectividad. Las clases son prácticamente particulares, la escuela se adapta a los horarios del alumno y a sus necesidades académicas, el rendimiento es bueno porque estimula y motiva el estudio. ¡Absolutamente recomendable!

Maria Del Mar

Em va agradar molt, és un espai que t’ajuda a concentrar-te i si tens dubtes els professors estan allà per ajudar-te. Recomanable.

Marina

Molt bona experiència, especialment preparació per la selectivitat i ajuda amb exàmens.

Marines Erostegui

Me encanto, fueron muy amables y buenos, se acomodaron a mis horarios y me ayudó mucho para la selectividad

Martí Cayuela I Bastida

Aquest, és un centre en el qual he rebut una gran ajuda per a millorar en els meus estidis durant aquest curs. El curs vinent hi tornaré a assistir degut al meu alt grau de satisfacció. El recomano, sens dubte, a qui trobi que necessiti una petita empenta amb els estudis o bé vulgui millorar els seus hàbits i mètodes d'estudi o simplement li manqui una mica d'organització. Agraeixo que hi hagi aquest tipus de servei al barri.

Monica Salvador

Desde el primer momento que contacté con ellos por teléfono supe que había acertado. Su visión de cómo ayudar a los alumnos a superar la selectividad era muy cercana a la mía y la prueba es que ayudaron a que mi hija aprobara la selectividad y con buena nota. Siempre estuvieron presentes, abriendo el centro fuera de las horas estipuladas, llamando por teléfono y enviando whatsapp para ver cómo había ido cada prueba. Sólo tengo palabras de agradecimiento, son un equipo excelente.

Marta Parada

Gracias a las clases realizadas he podido superar el curso. Profesores muy profesionales.

Tres semanas de estudio para la selectividad muy intensas pero productivas. El lugar es tranquilo, perfecto para concentrarse. Sin duda lo recomiendo. Carme y Marcel son muy profesionales y saben explicar las cosas de forma sencilla.

Olga Boira

Mis dos hijos han ido a este centro y la experiencia ha sido buenisima, mi hija paso de sacar 3 en matematicas a sacar 8 o 9, y todavia continua asi. Lo bueno que tienen es que tanto sirve para reforzar asignaturas como para ayudarles a hacer los deberes como un lugar para ir a estudiar. Son grandes profesionales, una muy buena recomendacion

Ona

La meva experiència com a estudiant de segon de batxillerat a l'Espai de l'estudi la valoro molt positivament. Al centre m'han ajudat a agafar una dinàmica de treball, constància, concentració i positivitat alhora d'encarar els exàmens i feines escolars. Disposen de professores enteses i qualificades en les diverses matèries. També d'un horari molt ampli i flexible en cas d'examens importants. A més és un espai molt agradable que convida a estudiar. S'hi respira bon ambient de treball, i bona relació tant amb el professorat com amb els altres alumnes.

Rocio Vadillo

Vaig conèixer l'Espai de l'Estudi fa dos anys i la meva experiència amb ells ha estat excel·lent. El tracte cap als meus fills ha estat immillorable, interessant-se en tot moment perquè aconseguissin els seus objectius, fent un seguiment individualitzat, molt personal i fins i tot obrint l'acadèmia fora dels horaris habituals en dates claus. Amb el seu suport i guia els meus fills han aconseguit aprovar el Batxillerat. Estic convençuda que sense ells no ho haguessin aconseguit. Només puc expressar un enorme agraïment, són sens dubte un gran Equip humà i docent! Moltíssimes gràcies a tots i especialment a la Carme!!

Uri

pues sin duda una experiencia muy buena, estan 100% por ti, tienen todos los libros de texto y de lecturas que necesité, se preocupan extraescolarmente por todo... sin duda me han ayudado muchisimo y los recomiendo.

Miquel Pons

Era un noi que hem costava molt concentrar-me en la feina i trobar un lloc adequat fora de distraccions on estudiar de debò. Els meus pares van trobar l’Espai, un local que em va permetre progressar en la meva carrera educativa, gràcies a un ambient d’estudi on vaig aconseguir una bona concentració i assolir més fàcilment els coneixements. Passat un any i uns quants mesos, el meu nivell acadèmic va millorar notablement. És per totes aquestes raons que recomano molt aquest lloc d’estud

Jordi M

Molt agraït a Espai de l'Estudi per l'alta involucració, suport i seguiment personalitzat que han donat al meu fill, per acabar el Batxillerat i fer la selectivitat. Destacaria especialment no només l'aspecte acadèmic, que és realment bó, sinó sobretot l'adaptació a l'alumne com a persona.

Sandra Molina

Realmente pienso que es una buena academia para cualquier tipo de dificultad que se tenga ya que hay profesores para toda clase de asignaturas.

Cristina

Una experiencia satisfactoria

Guillem Mora Vilaseca

Un centro con muy buen ambiente de trabajo, personla qualificado para todo tipo de assignartura i adaptado a todo tipo d'edad desde niños de primaria a universitarios. Perfecto para rutina diaria d'estudio i para superar aquellas asignaturas que te cuestan mas.

Cristina Ortega

Mi hijo tiene muchas dificultades para el estudio i TDAH. Por eso lo apunté al ESPAI. Va todas las tardes después del cole para que lo ayuden a planificar los trabajos, hacer los deberes y estudiar. Empezó a ir a principio de primero de ESO y ha acabado tercero aprobando cada año. Carme y Marcel se preocupan por él y me informan regularmente. Lo cierto es que para niños con dificultades, y padres que no pueden dedicar tiempo, l'ESPAI es una muy buena opción.

Eric

Es un espai molt tranquil de manera que et permet concentrar-te més en la feina que estàs fent. Els professors que hi ha són molt bons i expliquen força bé. Disposes de bons ordinadors amb una capacitat de navegació molt bona. M'ha ajudat ha treure més bones notes sobretot en matemàtiques!

Jordi

Bones classes, sobretot de química i biología, ideal per a preparar la sel.lectivitat.

Anna

Fue de gran ayuda para la selectividad

Paula Santos Garcia

Es un sitio en el cual puedes consultar todo tipo de dudas. El personal es muy simpático, y con eso consiguen darte mayor confianza a la hora de realizar una pregunta. Desde que voy a ese centro mi rendimiento escolar ha mejorado mucho, ya que me han enseñado a hacer esquemas, resúmenes... También su horario amplio te permite distribuirte como quieras. El centro se divide en zona de estudio y psicológica. Tienen una zona de ordenadores que va muy bien a la hora de realizar un trabajo.

Anan Saadi

Hola, Soy Anan - 21 años. Un chico de Israel/Palestina. Empecé a estudiar en elcentro Espai de l´estudi en marzo. Con el objetivo de entrar a matricularme en la universidad y estudiar la carrera de ingeniería informática. y hoy estoy dentro, en la UAB,.Gracias a este centro que me ha ayudado mucho para tener la nota que quería y para aconsejarme siempre de que cómo puedo hacer las cosas mejor.Si quieres estudiar en una zona muy tranquila con unos profesores muy majos.

Horario de Espai de l'estudi.
Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Domingo
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
© 2007 - 2022 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros