Clàudia Ferrer Carbonell

Opiniones de Clàudia Ferrer Carbonell

Clàudia Ferrer Carbonell

5

10100

4 recomendaciones

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Contactar

Compartir perfil

Montse Conesa

La Clàudia és una excel.lent persona, molt bona en mates, física i biologia (les assignatures que feia amb la meva filla). Per BAT, no dubto ni un segon que li podrà donar l’ajut necessari a la meva filla. Per cert, Clàudia, segurament et necessitarem més hores el curs vinent... Moltes gràcies per tot!!!?? Et valoro amb 5 estrelles perquè no puc posar-ne més...

Leonor López

Fa dos anys que la Claudia fa classes de repàs de ciències i anglès a la meva filla i és una persona molt responsable i positiva, explica molt bé i se'n preocupa per l'alumne. Ha ajudat molt a la meva filla per tal de tirar endavant amb assignatures que li costaven, especialment amb les matemàtiques, que ja han deixat de ser un problema. És una persona respectuosa i una molt bona referència personal per motivar als nens i joves a superar les dificultats, transmet molt entusiasme i capacitat d'esforç per assolir objectius.

Montse Conesa i Borrull

La meva filla de 4t ESO, necessitava ajuda en les àrees de física, mates i biologia. Tot i que sóc mestra de primària, hi ha coses que se m’escapen. No sabíem a qui recórrer i un dia ens vam posar a internet i pel perfil la Clàudia ens va sembla una noia que s’adeia amb el reforç que necessitava la meva filla i la veritat, posar-se a buscar per internet crea una mica d’incertesa, però sense cap dubte, l’hem encertada de ple. Tant la meva filla com jo estem encantades amb la Clàudia. És una persona molt curranta. Es prepara les classes abans de venir a casa i els resultats són molt bons. Gràcies Clàudia!??

Ester

Genial. Les seves classes són molt entenedores.

Contacta sin compromiso

o

¡Recuerda decir que vienes de tusclasesparticulares.com!
Clàudia Ferrer Carbonell

Clàudia Ferrer Carbonell
23 Años·Profesora con 5 años de experiencia
12€/h
  • Datos de contacto validados
  • Última conexión hace pocos días
  • Responde en pocos minutos
Comparte este perfil o envíalo por e-mail
Reportar error
Clàudia Ferrer Carbonell
Clàudia Ferrer Carbonell (4) Reus (Tarragona)
12€/h
Contactar
© 2007 - 2022 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros