Benvinguts i benvingudes, aquí trobareu un lloc on aprendre català!

Quina intenció té aquest blog?

Aquest és un blog que està destinat als meus alumnes. Per tant, el contingut serà didàctic i entretingut perquè pugueu practicar aquesta llengua tan bonica d'una manera més completa. S'aniran publicant escrits sobre llengua catalana. Aprendre una llengua és descobrir una nova perspectiva del món; cada idioma amaga darrere seu una cultura. És a dir, una idiosincrasia pròpia que paga la pena conèixer profundament. La llengua, per tant, no és només un mitjà de comunicació, sinó que al mateix temps és el reflex d'una riquesa cultural, que, com a tal, no s'ha de perdre. Espero que us ho passeu molt bé descobrint la llengua catalana i la seva cultura.

Si voleu conèixer i entendre la literatura catalana, us recomano aquesta pàgina web que vaig començar amb molta il·lusió:

Lletraferint el món.

Ensenyar és un plaer quan el professor veu que els alumnes van progressant; per això mateix, crec que la metodologia és crucial a l'hora d'encarar el meravellós món de l'ensenyament.Consegüentment, voldria comentar que la meva metodologia s'adaptarà a les necessitats de cada alumne, ja que penso que l'atenció personalitzada és un dels punts fonamentals per a una correcta ensenyança. Tot i això, considero que la millor manera de treballar una llengua és a través de la lectura, que ens aporta coneixements de comprensió lectora, i l'escriptura, que, al seu torm, ens ajuda molt a millorar la nostra capacitat de redacció. Per tant, la lectura i l'escriptura són uns punts molt importants en les meves classes, encara que la prioritat seran aquells continguts que em demani l'alumne.

«L'art d'ensenyar és l'art d'ajudar a descobrir». Mark Van Doren
Utiliza nuestro Buscador Inteligente
© 2007 - 2024 Tus clases particulares Mapa web: Profesores particulares| Academias y centros